MRT Praktijk Beweeg! is opgericht door Debbie Sluimer.

In 2005 heb ik mijn ALO opleiding in Den Haag afgerond en in 2009 mijn Masteropleiding tot Orthopedagoog,  met de specialisatie ontwikkelingsstoornissen.
Omdat ik de aansluiting tussen bewegingsonderwijs en orthopedagogiek miste, heb ik van 2010-2012, de 2-jarige opleiding tot leerkracht in de Motorische Remedial Teaching (MRT) gevolgd. Vanuit de MRT-opleiding is het idee ontstaan om MRT Praktijk Beweeg! op te richten.

Na mijn ALO opleiding heb ik veel ervaring opgedaan binnen het mytyl/tytylonderwijs. Hier gaf ik 3 jaar les als inval gymleerkracht aan verstandelijke en lichamelijke beperkte kinderen. Een mooie nieuwe ervaring naast mijn studie Orthopedagogiek, die ik op dat moment volgde.

Naast dat ik zelf op het gebied van bewegen en spelen al vele jaren volleybal speel en actief ben als vrijwilliger bij de KNGU Zomerkampen, ben ik momenteel werkzaam binnen Lucas Onderwijs.
Sinds 2007 als vakleerkracht Bewegingsonderwijs op basisschool Groen van Prinsterer in Voorburg. En sinds 2010 ook als Schoolsportcoördinator op basisschool Grote Beer in Den Haag.

Plezier in bewegen en persoonlijke aandacht voor het kind staan bij MRT Praktijk Beweeg! voorop.

Graag tot ziens bij MRT Praktijk Beweeg!